Despre noi

TRADESHOWS are o experienta de peste 10 ani si este o prezenta activa pe piata targurilor si expozitiilor nationale si internationale, cu solutii profesionale, in viziunea inovatoare a arhitectilor nostri tineri.

Oferim servicii complete de proiectare si realizare standuri expozitionale pentru targuri si expozitii cu ajutorul sistemelor modulare, atat cu materiale conventionale, cat si cu materiale noi, moderne. Astfel, avem posibilitatea de a realiza orice fel de sisteme de prezentare si standuri expozitionale.

Standurile realizate de echipa noastra se adreseaza acelor clienti care doresc o prezentare profesionala pentru care calitatea conteaza!

Suntem activi inca din anul 2003 in marile complexe expozitionale din Romania, din Europa si nu numai, prin forte proprii sau cu ajutorul partenerilor nostri.

,,Printre cuvintele pe care le-as folosi pentru a descrie echipa TRADESHOWS, s-ar numara profesionalismul in realizarea standurilor si a materialelor de promovare, seriozitate si flexibilitate. Colaborarea dintre noi a inceput in urma cu cativa ani si va continua mult timp de acum inainte! Le multumim pentru efortul depus, pentru promptitudine si pentru amabilitatea de care au dat dovada de-a lungul anilor'' Olga Mocanu, director comercial SF TRAVEL

despre-noi-trade-shows

ECHIPA TRADE SHOWS

Director General

Strutu Andrei

Telefon: +40-722.599.260;
Email: andrei@tradeshows.ro

Business Development Dep.

Simionescu Dan

Telefon: +40-722.664.040;
Email: dansimi@sftravel.ro

Departament Productie

Urzicana Craciun

Telefon: +40-722.599.251;
Email: miki@sftravel.ro

Departament Vanzari

Bucur Daniela

Telefon: +40-723.226.045;
Email: daniela.bucur@tradeshows.ro

Departament Financiar

Virsta Marilena

Telefon: +40-21.335.05.41;
Email: marilena.virsta@sftravel.ro

Departament Juridic

Plamadeala Marian

Telefon: +40-722.774.859;
Email: mtplamadeala@yahoo.co.uk